Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Generatia `80

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Generatia `80

Generatia 80
    Nascuti in anii 80, vedem acum in anul 2008 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. Suntem ultima generatie care a jucat Ascunselea", "Castel", "Ratele si vanatorii", "Tara, tara! Vrem ostasi", "Prinsea","Sticluta cu otrava", "Pac Pac", "Hotii si vardistii", ultimii care au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, primii care am vazut desene animate color si ne strangeam ca potarnichile cand auzeam genericul.
    Noi am purtat toate felurile de jeansi, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca. Noi am fost ultimii "Soimi ai Patriei" si ultimii "Pioneri".
    La gradinita am invatat poezii in romaneste,nu in engleza Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Am sorbit din ochi, Twin Peaks, Dallas si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor. Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe cu apa.Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.
    Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That, si inca nu auzisem de manele... singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam! Am citit "Licurici", "Pif", Ciresarii, si am baut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar cand au aparut primele sucuri "de la TEC" fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi. Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul.
    Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf. Abia asteptam sa jucam "Fantanita", sau "Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam"
    Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia", care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor... Ultimii care am completat mii de oracole.
    Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam.
    Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV,noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea "Feriti-va de magarus". Suntem o generatie de invingatori.

Cati dintre noi s-au recunoscut prin aceste randuri ?
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Respect!!!

Comment

Intr adevar ai mare mare mare dreptate colegu Dan5000se!!! Si eu eram pe acolo pe undeva, si nu a fost urat deloc, ba dimpotriva!
      Last edited by pneu; 09-19-2008, 13:11 PM.
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

Inca un fel de test :

Mandria de a fi roman

Ia creioul si bifeaza. Daca ai facut cel putin cinci cruciulite, atunci poti sa fii mandru ca esti un adevarat roman.

Esti roman daca...

- Tot ce mananci are gust de ceapa si usturoi
        - Incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hartia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu
        - Stai langa cele mai mari doua valize din aeroport
        - Dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
        - Parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi.
        - Ai perdele de dantela
        - Ai fata de masa din macrame
        - Ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
        - Ai sau ai avut covoare pe pereti
        - Mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg
        - Ai draperii macar la o usa din casa
        - Mama ta recicleaza pahare de plastic, farfurii din carton si pungile de la sandwichuri spalandu-le
        - Ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie
        - Folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi
        - Raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
        - Parintii te striga diminutive animale cand ii enervezi
        - Mama ta spala rufe la 40 C la masina
        - Ajungi la petreceri cu una - doua ore intarziere si ti se pare normal
        - Copiii tai au porecle care suna departe de numele lor real
        - Cand gatesti nu folosesti ustensile de cantarit
        - Nu poti pleca in calatorii decat daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
        - Suni interurban numai dupa ora 11 PM
        - Parintii te suna si intreaba daca ai mancat, chiar daca e miezul noptii
        - Paritnii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cand suna in strainatate inca urla la telefon
        - Ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria
        - Nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta... pentru ca parintii i-au invitat
        - Ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.
        - Copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in Septembrie desi sint 25 de grade afara
        - Porti palton din septembrie pana in mai
        - Daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sunt 20 grade afara
        - Cand vin in vizita rudele din provincie stai cu ochii pe televizor (butelie)
        - Te gandesti ca daca bei lapte si maninci fructe (in special prune) te ajuta sa gasesti toaleta mai repede
        - Crezi ca "urda", "mamaliga" "parizer" " telemea" " zacusca" sunt feluri internationale de mincare
        - Cand vin straini la tine in vizita te distrezi dandu-le cea mai tare tuica din casa ... si cand reusesc sa bea un pahar le mai torni...
        - Cand ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"

Comment

Hai ca exagerezi, a fost poate o data demult!! or fi fost romanii asa de saraci ca adunau tot tomberonul da nah, nu toti!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
            Hai ca exagerezi, a fost poate o data demult!!
            Take no ofence!

A fost un test gasit la intamplare!
            Dar cred ca inca mai este destul de valabil...

Comment

Am observat ca pe unde merg inca e plin de covoare pe jos, treaba asta e din orient venita! A fost o data, si inca mai e!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

In primul post ma regasesc 100%. Diavizor, pegas, carpati fara filtru, gumela, pufarine, corabioare, tipi - tip, turbo, sputnik, oina, lapte gros, miutza, disney, dacia, pantera neagra, cinema ... etc
                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Dane...de pe ce forum le-ai adunat?

Era un topic pe Softpedia care imi placea mult...se numeste Anii 90. Sunt extraordinar de multe 'perle' si mostre de civilizatie ale acelor ani de tranzitie...pe acel topic.

Intrebarea este...S-a terminat tranzitia...sau am inceput alta??

Comment

Originally posted by vladruse
                    Generatia 80.......perfect adevarat...cand am citit asta pe net prima data mi-am retrait copilaria......o aniversare a mea pe care n-o pot uita e cea din decembrie '89, eu suflam in cele 6 lumanari si la TV revolutionarii il alergau pe Ceausescu......eu nu intelegeam de ce nu pot sa ies afara la zapada.....se tragea langa unitatea militara. Cine n-a prins vremurile nu intelege...
                    Mi-aduc aminte ca in 89 ravneam la pistolul batranului meu, militar de cariera, pistol care era agatat sus in tocul usii ca sa nu pot ajunge la el!
                    W110-2.0 D 1966
                    W115-2.0 D 1971
                    W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by Diesel View Post
                      Dane...de pe ce forum le-ai adunat?
                      Le-am primit de la o colega pe Skype!

Am zis ca poate o sa va placa si voua!

Comment

Originally posted by dan500se View Post
                        Le-am primit de la o colega pe Skype!

Am zis ca poate o sa va placa si voua!
                        Chestiile de melancolie si aducere aminte sunt placute si au doar un dezavantaj: iti dai seama cat de repede a trecut timpul.

Comment

Asa e, trece timpul fara sa il simti macar, pur si simplu esti aspirat intr-o tornada a pieirii.

Comment

Ce vremuri dom'le! Eram copii si ni se parea ca asa este normal si firesc. Acum parca intradevar, timpul a trecut prea repede peste noi.
                            Mi-aduc aminte ca era o intreaga nebunie cu antene care sa prinda ''Rusii", mai ales la noi in Moldova. Mai vedeam si noi un film rusesc cu razboi sau un desen animat pe la basarabeni, o muzica populara. Am baut Brifcor, care mi se parea cel mai bun suc la vremea aia, iar cand a facut tata rost de un bax de portocale de la un restaurant, ''pe sub mana" cum se spunea atunci, am mancat cate 2-3 kg pe zi de nu imi mai trebuia nici mancare. Evident ca-n 4 zile s-a terminat.

Comment

Uitati aici o melodie tare!!

Eu is cam tanar,mai tanar ca altii, dar tin minte ca stateam la bunici si gaseam intotdeauna ceva de joaca!Luam un capac de butoi si ne faceam ca conduceam mercedesuri si bmw!!Acuma un copil daca nu are mesenger e deprimat!!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF